Kun toimeentuleva, kaunis ja itsellinen nainen tuntee elämässään tyhjyyden, hankkii hän valmentajan. Voimaharjoitusten sijaan hän louhii life coachin hellässä ohjauksessa sielunsa syövereistä tavoitteita ja tarkoituksia. Tekee hyvästä elämästä parempaa!

Itsellinen nainen tietää olevansa vain helisevä vaski ja kilisevä kulkunen - mutta sen Suurimman etsintöjen jäätyä tuloksettomiksi keskittyy hän asioihin, joihin voi itse vaikuttaa. Siideribrändin lasinalunen on tsempannut keittiössä jo vuoden: "Finding happiness in ourselves is not easy, thouhg it's impossible to find it elsewhere."

Valmentaja hymyilee ja kertoo muutoksen salaisuuden. Ajatukset johtavat tunteisiin, tunteet tekoihin. Arjen noidankehät katkaistaan ajattelulla, johon nainen voi aktiivisesti vaikuttaa. Yksinkertainen matemaattinen toimitus todistaa, kuinka menestyksekäs elämä kaipaa kiillotusta kodin, hyvinvoinnin ja terveyden osa-alueilla. Laaditaan lista menneistä saavutuksista ja elämältä opitusta. Katsotaan tulevaan. Arvot joita toteuttaa. Lista asioista, joita ei kuluvan vuoden aikana haluaisi tehdä, vaan joita tehdään. Ja miten ne tehdään! 15 pientä asiaa, joiden haluaa toteutuvan. "Älä ajattele negaation kautta. Jos sanot: "En syö munkkeja!", aivosi muistavat vain: "Munkkeja!"

Naisella on kaikkea: terävä pää, ystäviä, vaikutusvaltaa. Ja liikaa vapaa-aikaa. Hän on liikaa humalassa, liikaa krapulassa ja liikaa Facebookissa. Hän haluaisi - HALUAA - kotoilla. Amigurumien virkkaus ja kuppikakkujen kuorruttaminen tipahtivat tänä vuonna pienten asioiden listalta. Itsellinen nainen perustaa blogin. 

happyjoe-normal.jpg